2010/02/01

Leszületés - meddőség?

Ha teherbeesési problémával küzdünk, ott hiába áll sorba a kis lélek, jönne a kisbaba, és foganna meg már a mai napon, nem tud megfoganni. 

Ezeknél az eseteknél nem elegendő "üzenni" a lélek felé - Gyere baba! -, nem elég az alternatív baba hívogató lépéseket megtenni. 

Itt sokkal többet kell tenni. Ha eltelt az a bűvös egy év, és nem érkezett spontán a baba, szükséges lehet a testi hátteret feltérképezni és orvosolni. Hisz ki kell deríteni az okokat, miért nem tudjuk őt fogadni, dacára annak, hogy nap mint nap nézegetjük a hőgörbénket.

Amennyiben kiderültek a tünetek, eltérő értékek, úgy azokat az orvosi megoldások, gyógyítások, gyógyszerezések mellett értelmezhetjük a lelki síkon is. Ide kattintva olvasható a meddőségi tünetek lelki oka gyűjteménye. Ha van egészségügyi gond, ha nincs ki kell deríteni, miért nem vagyok eléggé nyitott a baba befogadásához, a párom befogadásához, ha csak a páromnak van gondja, az az én történetem is, kiderülhet, hogyan függ velem össze. Ehhez dolgoztam ki a Vár Rád a Baba programot, mellyel már több, mint 320 baba megfogant. 

Frissített cikk időpontja:

2021.12.30.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése