2010/02/01

Leszületésre várás - tudatos fogantatás, spirituális babavárás

2005 óta foglalkozom leszületésre váró babák lelkeivel. Az első lélek, akivel beszéltem, a barátnőmnél szeretett volna megszületni. A barátnő szerencsére nyitott és fogékony volt erre, így könnyű dolgom volt. A lélek elmondta, hogy mely hónapok tetszenének neki a megszületésre, hol, kinél, hogyan, milyen körülmények között szeretne a világra jönni. Sok óhaja volt a táplálkozásával és a lelki beállítottságával kapcsolatban. Később már pocaklakóként is tudtam vele beszélgetni. Megkérdeztem a lelket, és a baba rúgással válaszolt. Határozott elképzelése volt a nevével kapcsolatban is, nem tetszett neki ám akármilyen jelentésű név. Míra megszületése után elárasztottak a lelkek, s a tanácsokért sorban váró szülők is.

Mi az, amit megtudhatunk?
§ A baba csillagjegyét
§ A születés körvonalazott körülményeit (természetesen, ha valamit váratlanul meg kell tapasztalnunk, azt nem fogja a baba előre közölni velünk)
§ Milyen magas fájdalomküszöb emelést kaphatunk a szüléshez
§ Milyen név tetszik, illetve nem tetszik neki
§ Mit táplálkozzunk a várandósság és a gyermekágy alatt
§ Mire figyeljünk később vele kapcsolatban pl. milyen személyiség lesz

Mi az, amit nem tudhatunk meg?
§ Melyik napon születik meg - de már erre is volt példa
§ Milyen nemű lesz
Természetesen nagyban befolyásolja a jövőt a mi vágyunk is. Pl. ha már vannak fiú gyermekeink, és kislányra vágyunk, és netán emiatt vállalunk még egy gyermeket, akkor a fenti társalgással talán ez is elérhető.


Ha korábban nem is, de a pocaklakóval mindenki kommunikálhat, várlak magzat kommunikáció óráimon, amelyet már online tanácsadás keretein belül is elsajátíthatsz, ha esetleg vidéken, külföldön élsz, vagy netán feküdnöd kell. Amióta a perinatális időszakkal foglalkozom, rengeteg kismama tanulta meg az Égből pattant anya - baba kapcsolat módját, melynek segítségével a fenti kérdésekre választ kaptak.

Ha a témákhoz kérdésed van, szívesen válaszolok, mind a leszületésre várás, mind a spirituális babavárással kapcsolatban.
 rá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése