2012/04/22

A baba illata


Születéskor testünk vízkészlete 85-90%-ban rendezett vizet tartalmaz. Tiszta az emésztőrendszer, és a méhlepény kiszűrte a toxikus anyagokat, amelyek kémiai irritációt okoznának az újszülött szervezetében.

A kisded elesett és bájos, a körülötte élőkből a csodálatot és szeretet érzését váltja ki. A legfontosabb éltetője az anyatej mellett a szívből jövő szerető gondoskodás. Ez a legmagasabb rezgésszámú energia, amit létrehozhatunk és tudatosan fejleszthetünk.

A csecsemővel folyamatos az energiatranszfer, nemcsak a külvilág tapasztalatait gyűjti, hanem vevő az összes rezgésre, amelyet az anyai test sugároz. Már előzetesen, mint pocaklakó is nagyon figyel minden külső körülményre.
Az adott időben beíródnak mentális kódjai, és különböző más fontos mátrixok a sejtrendszerébe.
A lényének sugárzott tiszta-szeretet, önzetlen megnyilvánulások támogatják a baba harmonikus egészségét. A szeretet „baba-illatú”, és felhőtlen boldogságot nyújt mindkét fél számára, a tökéletes egységélmény átélését a mindenségben.

Anyukák meggyógyulnak, az apukák transzformálódnak, a nagyik kivirágoznak a csecsemő közelében. Sok édesanya ebből az alkalomból mer először, most igazából szeretetet adni- és elfogadni.

Felhasznált irodalom: Jakab István: A Teremtés titkai

Írta: Inci

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése