2013/02/13

Ajánló személyes tanácsadásra

Kedves Olvasó!

Az évek óta tartó (9 éves) lelki – égi munkám, tanácsadásaim során kiforrott témáimat rendszereztem egy weblapra, amelyet ajánlok Neked. Égi munkám, és a tanulmányaim holisztikus látásmódot adnak a kezembe, mellyel sikeresen oldódnak meg a problémák, gördülnek el az akadályok.

A weblap címe: kristalykert.hu

Budapestre való költözésem adta annak ötletét, hogy a távolban élők számára online tanácsadás keretein belül szólhassak. Ezek:

  • A Magzat kommunikáció megtanítása
  • Születésre való felkészítés
  • Ikrekről szóló személyre szabott információk átadása
  • Gyermekekről való elemzések
Tanácsadási témák:

Vár Rád a baba

Tudatos fogantatás - Előre megbeszélheted gyermekeddel érkezésének idejét! Így nem csak anyagiakban, de lélekben is felkészülhetsz babád fogadására.

Meddőség? Hosszú idő óta vársz a gyermekáldásra? Személyre szabottan feltárulnak a termékenységi zavarok lelki okai, és megoldási lehetőségei.

Miért vetélek el? Vetélések oka, jelentése, oldása

Várandósság – szülés

Magzat kommunikáció - Üzenet a pocakból /Online tanácsadás keretében is/

Születésre való felkészülés /Online tanácsadás keretében is/ – Avagy, milyen hozadéka lesz annak, ha felkészítjük a magzatot a megszületésére.

Megtartsam-e vagy sem?

Tünetmentes várandósság

Babáink

A hozzám forduló szülők történetéről olvashatsz, akiknek gyermekük

előre megmondták, mikor szeretnének jönni, miért nem tudnak megfoganni, felszínre kerültek a nemzési problémák konkrét okai, és azok megoldási lehetőségei. Mint pl. PCO, inzulinrezisztencia, endometriózis, peteérés hiánya, hónapok-évek óta elmaradt menstruáció, petevezeték elzáródása, alacsony spermiumszám stb.

Gyermek

Melyik oviba - suliba vigyem?

Megmagyarázhatatlan félelem

Visszatérő fülgyulladás

Gyermeked életfeladata

Gyermeked tehetsége, képességei

Beteg gyermek a családban - Betegen született a babád, és nehéz elfogadnotok ezt az új rátok váró élethelyzetet? Vagy már évek óta beteg gyermeket nevelsz? A tények mögé pillantva feltárulkozhat számodra miért választott titeket ő, miért született így?

IkrekMegtudhatod többek között, hogy gyermekeid miért választották mind lelki, mind fizikai szempontból az ikertestvérséget, miért fontos az életedben az ikerterhesség.


Párkapcsolat

Se veled - se nélküled – Már nem érzed megfelelőnek a párkapcsolatodat, de ugyanakkor elszakadni sem tudsz?

Mit gondol a párom? – Bepillantást nyerhetünk a párunk gondolataiba, hogyan vélekedik a kapcsolatról, a jelenlegi helyzetről.

Párkapcsolati gubancok

Megcsalatva - Elhagyott a párod? Elhagytad a párodat? Bűntudatod van?

Tedd le a terheidet, ne vidd őket tovább.

Hol marad a nagy Ő? Avagy miért nem sikerülnek a párkapcsolataid?

Régi kapcsolatok elengedése – Úgy érzed régi szerelmeidet nem engedted még el? Sokszor gondolsz rájuk, pedig már új kapcsolatban élsz? Gyötör a lelkiismeret?


Gyász-angyalka

Elvetélt magzatok – Miért pont velünk történt meg? Újra meg fog ismétlődni? Elbúcsúzhatsz visszafordult magzatodtól.

Abortusz után – Fiatal voltál és meggondolatlan? Az akkori jónak ítélt döntésedet ma már megbántad? Szívesen letennéd a terheidet, az önvádat?


Boldogság

Békességben a szeretteiddel - Nincsenek már Veled a szeretteid, vagy balesetet okoztál, és már nincsen mód, hogy bocsánatot kérj? Segítek.

Dolgozd fel a múltat! – Legszívesebben kitörölnéd a gyermekkorodat az emlékezetedből? Észrevétlenül befolyásolják az emlékek a mindennapjaidat?

Nézz szembe a félelmeiddel!

Miért vagyok beteg? – Betegséged elárulja ezt. Felismerve ennek okát, változtathatsz az egészséges életért.

A havi baj - baj? – Eredendően a női ciklus fájdalom és problémamentes. Nálad nem így van?

A nőiség kiteljesítése
       

Életút        

Életfeladatod – Egyre többen vágynak arra, hogy a napi munkájukon kívül azzal is foglalkozhassanak, ami feltölti őket, amiben kiteljesedhetnek. De vajon mi lehet ez?

Pályaorientációs tanácsadás fiataloknak – Elvégezted a szakodat, de kiderült, hogy nem is ezen a területen akarsz dolgozni, vagy esélyed sincs rá? Merre tovább?

Pályaorientációs tanácsadás útjukat nem lelőknek

Arany középút – Elégedetlen vagy az életeddel?


Spirituális

Tanítónak és gyógyítónak születtem? Hogyan valósítsam meg ezeket?

Petre VeronikaNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése