2011/07/31

Gyermekáldás azonnal


27. eset
2011. május

Örömmel tudatom Veletek kedves Olvasók, hogy a pécsi Spirituális baba-mama-kismama-szülő klub 2010. szeptemberi fennállása óta megfogant a harmadik olyan baba, kinek vágyáról, hogy meg szeretne foganni, itt értesült az anyuka.

Elmesélem nektek Nelli történetét:
A klubba érkezett Nelli. Már tavaly ősszel is találkoztunk, éreztem őszinte nyitottságát, és érdeklődését. Később a születés hetén futottunk össze, amikor is meghívtam magunkhoz a keddi klubfoglalkozásokra, és levélcímet cseréltünk. Írt, és egy halom kérdést tett fel magával, és családjával kapcsolatban, de talán a legfontosabb közülük az lehetett, vár-e hozzá baba, és ha igen, mikor jönne.
Egyszer eljött a klubba, de „véletlen” folytán zárva találta az ajtót, és nem tudott bejönni, miközben az nyitva volt. Pár héttel később újra eljött. Nagyon érdekes, mintha a múltkori és a mostani alkalom meg lett volna rendezve.
A foglalkozás végén mindenki kérdezhetett, amire szeretett volna választ kapni. Édesapám tette fel a pálcának a kérdéseket, és a válaszokat, amit hallott, a pálca megerősített. Koni feltette a kérdést:
- "Szeretne hozzám még baba születni?"
- Igen.

István: - "Nelli, kérdezzük meg a baba lelkétől, a pálcán keresztül, mikor jönne?"
Nelli bólintott.
- "Ebben az évben foganna?"
- Igen.
- "Három hónapon belül?"
- Igen.
- "Kettő hónapon belül?"
- Igen.
- "Egy hónapon belül?"
- Igen.
- "Két héten belül?"
- Igen.
- "Egy héten belül?"
Édesapám ledöbbenten ült, szóhoz sem jutott, majd feltette az utolsó kérdést, amit hallott:
- "Ma?"
- Igen!

Olvassátok el Nelli fantasztikus élményét!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése