2011/04/02

A szivárvány gyermekekIndigó és a kristály lélekből összeállt szellem születik le. (Ha elolvasod ezt a bevezetőt, akkor egyértelművé válik számodra, hogy mit értünk lélek és szellem alatt!) Amennyiben tudjuk, hogy kristály aurával rendelkezők 2004 óta születnek egyre gyakrabban, feltételezhetjük, hogy e dátum előtt szivárvány aurával rendelkezők még nem nagyon jöttek világra!


Ők is az aurájuk színéről kapták a nevüket. A szivárvány minden színt tartalmaz, egy semmibe elvezető ezerszínű út, vagy éppen egy fenséges kapu. Kapu az idő között, a lélek részei mentén. Minden színt magába hordozva az ilyen szülöttek talán a legbölcsebbek, mindent magukba hordoznak, minden erőt, minden rezgést képesek a spirituális feladat megvalósítására fordítani, hogy Földünket egy új fejlődési spirálba irányítsák.

Egyik üzenetük: Bőségben élni. Jelen világunkban a bőséget az anyagi mértéktelenség jelenti. De ez nem így van. A bőség a Lélek és a Lét egy állapota. Elégedettség és béke és a tudat, hogy mindig elegendő fog jutni. A bizalom és egyensúly belső állapota, ami külső egyensúlyként nyilvánul meg az anyagi világban. A szivárvány gyermekek újra elhozzák az egyensúly energiáját, egyensúlyba hozzák a Földet, az óceánokat és az eget éppúgy, mint az emberi szíveket és újra megteremtik a bőség állapotát.

Másik üzenetük: szegénység és egyszerűség. Az egyszerű élet nem szegénység. A bolygó önmegújító rendszerei, ha jól kezelik őket és törődnek velük, mindenkit ellátnak, aki rajtuk él. A kiegyensúlyozatlanság boldogtalanságot teremt. Csak annyit vegyünk el, amennyire szükségünk van, a bolygó egy rendszer, melynek az emberek a gondnokai. Tudatosítani kell az emberekben ezt és azt a feladatot, amit születésük előtt vállaltak. Az EGYSÉG részei vagyunk. A harmadik dolog: az együttérzés, szépség és szeretet egyszerű útja

- cikk forrása: ollózva az internetről illetve a dátumok hiteles forrásból lettek pontosítva –

Folytatás következik:

Miért születnek szivárvány aurával?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése