2011/03/23

Klub - A gyermek múltja


Spirituális baba-mama-kismama és szülők klubja

A gyermek múltja

2011. április 5. 10-11:45
Előadást hallhatsz azokról a történésekről, melyeket a gyermeked tett, mielőtt még megfogant volna. Megtalált Téged és párodat, ahol megszületni kívánt, mit és hogyan tervezett el ez életére vonatkozóan.

A rövid, de ismeretekben gazdag előadás után a
Spirituális gyermek életút foglalkozást tartjuk, melyben magunkról, családunkról, de elsősorban gyermekünkről olyan információkat tudhatunk meg, melyek egyenesen az akasha krónikából érkeznek. Megtudhatjuk, hogy gyermekünk honnan hova tart, mi a célja, mi az életfeladata, mi a közös feladatunk, lélek, netán tündér, indigó vagy kristály, gyermekbetegségek lelki jelentését. Megtanítjuk, hogyan kommunikálj gyermeked lelkével. A program ingyenes, de adományt szívesen elfogadunk.

Ha szeretnél többet tudni gyermeked múltjáról és jövőjéről, és ha arra is kíváncsi vagy, hogyan fejleszd önmagad, gyere közénk!

A klub célja, hogy a spirituális, lelki, alternatív gyógymódok irányzatai közül minél több mindent hallhassunk az áldott állapotban lévőkre, az anyukákra, a babákra és a gyermekekre vonatkozóan. Továbbá cél, hogy az ide járó emberek nem csak meghallgatják ezeket az előadásokat, hanem a későbbiekben az életük részévé válik. Megtanítják gyermekeiknek, akik ezáltal kiegyensúlyozottabbak, boldogabbak lesznek.

7630, Pécs Mohácsi út 35.

Időpontok: Hetente kedd 10-11:45

Tágas teremben, családias hangulatú körben várunk Téged gyermekeddel. Játékokat biztosítunk. Az előadás alatt segítőink játszanak gyermekeddel, hogy jobban tudjál figyelni.

Várunk szeretettel, ha van ismerősöd, akit ez érdekelhetne, hívd el őt is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése