2019/12/01

Program a Babaáldásért - Petre Veronika szemszögéből


Program a Babaáldásért

Lehet tudni miért nem jön, jött a Baba? Lehet tudni miért jön, jött? Léteznek válaszok a megválaszolhatatlan kérdésekre? 

Igen!
 A tapasztalat azt mutatja vannak válaszok, amelyek valósak. 

2012. óta körülbelül 8000 tanácsadási órát, programot tartottam, amelyeken megtapsztalhattam az ok-okozati összefüggéseket. 

Ha ennyi időt szánsz a témára óhatatlanul meglátszódnak, kidomborodnak a háttérben lévő vonatkozások. 

A babáért folyó küzdelemben igyekszem a hozzám fordulóknak segítséget nyújtani a tapasztalatommal, és a különlegesnek mondható látásmódommal. Nevezhetjük spirituálisnak, vagy pszichológiai nézetűnek, vagy egyszerűen csak holisztikusnak, a lényeg, hogy a segítségével 233 baba érkezett a Vár Rád a Baba programban, melyet így neveztem el.

Miért pont Vár Rád a Baba?
Mert a kislélek szinte minden esetben szeretne megérkezni hozzád, csak különböző okok miatt nem vagyunk teljesen készek fizikai síkon a befogadására. A kapu nyitva van, jöhet, de a test még sem engedi be, tüneteket produkál, összeegyezhetetlenségeket alakít ki, vagy egyszerűen kiveti magából a hozzá kapcsolódni kívánó babát.

Emiatt 
fordítottam a látószögön. Az mindenkinek, aki gyermeket szeretne, egyértelmű, hogy a babájáért küzd.
De szerettem volna megmutatni, hogy a baba is vár, arra vár a szülei mikor lesznek ténylegesen készen lelkileg, tünetmentesen, spontán, asszisztálás segítségével, örökbefogadásával, akárhogyan a fogadására

A befogadó készséget kell jobban kialakítani, megerősíteni. Amit az ember kicsi énje belül tudat alatt, nem szándékosan, de bojkottál. 

Személyre szabottan egyenként találjuk meg mindenkinél a rá vonatkozó tudatalatti belső ellenállást. 

Ebben tudok számodra segíteni a Vár Rád a Baba programban.

Mivel több, mint 2100 vendégem van, - a 7 év alatt ennyien csatlakoztak, illetve fordultak meg nálam - ezért lehetetlen lett egy idő után az egyéni tanácsadási óra keretén belül a segítségnyújtás. 

Lett egy saját egyedi módszerem. Én találtam ki az évek folyamán, ezt hozta a gyakorlat. Az újonnan érkezők kapnak egy kérdéssort, ebből készülök fel a konkrét történetükre. Ezáltal elkerülhetővé vált az általános gyakorlat, azaz: vagy vonatkozik rád az adott előadás, vagy nem. A Kristálykert előadásai speciálisak, a vendégeikre fókuszáltak lettek. 
Igaz, sok a feladat vele (átlagos lett a túlórázásom, a napi 10-12 óra munka), de a hallgatók hálás köszönő levelei, és beszámolói miatt, - hogy megvilágítottam számukra az életükkel kapcsolatos évek óta keresgélt válaszokat - megéri a speciális előadás. Így tudok egyszerre több főnek egyéni alkalmat tartani.

3.5 éve jöttek létre a meglévő vendégeimnek szóló modul-programok, melyeken előadásokba rendezve hangzanak el az én átalakulásához szükséges ismeretek.

A programokat végignézve látható, hogy azok, akik eljutnak hozzám az Egész Életükre vonatkozó információt kaphatják meg, mi miért történt az életükben. S nem csak a konkrét megoldandó témájukra kaphatnak megoldást. Egy holisztikus, mindent átfogó értelmezésben részesülhetnek személyre szabottan. Ennek következtében sokuknál teljes életszemlélet váltás valósult meg, mely megkönnyíti a mindennapjaikat. 

Segítséget nyújtok az élet fő témáinak az értelmezéséhez. Úgy, mint a 
  • betegségek
  • balesetek
  • az életszakaszokra mi vonatkozik, és nálunk miért történt úgy ahogy
  • a múlt értelmezése
  • a gyerekkorban lévő történésekre, a szülők viselkedésére és azok teljes megértéséhez, hogy idővel ítéletmentessé váljunk velük szemben - mely biztos út a jelenlegi párkapcsolat kisimulásához.
  • a párunk viselkedésének, gondolatainak a megértése - szükség esetén a megbocsátáshoz
  • kollégák, főnökök, a környezet megértése
  • a saját kicsi én, az egónk motivációjának a megértéséhez.
Ezekre mind logikus választ lehet adni, kapni.

Ha babát szeretne az ember a fentiekkel való tudatosulás eredményeképpen szépen felgyorsulhat az anyaság minőségének a kialakulása, ami elengedhetetlenül szükséges a befogadáshoz. 

Sokkal könnyebb úgy élni, létezni, hogy tudod magadnak értelmezni a betegségeidet, a veled való történéseket, megszűnik a mindennapos szorongás, kapsz hitet, emiatt kitágul a jövőkép. 
Könnyedebb lesz minden.
A közös munka következményeként, egyébként mellékesen, mert nem emiatt jöttek hozzám több vendégemnél gyakran megtörtént, miután megértették és megdolgozták kicsi énjükre vonatkozó diszharmónikus viselkedést, hogy 
  • sikerült jobb helyre költözniük, 
  • hamar eladták a lakásukat, házukat, 
  • sikerült álomotthont kapniuk, az általuk választott városban, kerületben, 
  • hosszú vívódás után hamarabb tudtak döntéseket hozni, 
  • sikeres vállalkozásba kezdeni, illetve a meglévőt fellendíteni.
Ezen élmények, beszámolók megtapasztalásával tudom, hogy valós a széleskörű változás lehetősége. S így születtek meg az értelmező, elemző, az egót helyre tevő foglalkozásaim. 

Tavaly szeptember óta tartom koncentráltan kiscsoportos programokban a Vár Rád a Baba programot, a Magzat kommunikációt, a Terhességi tünetek lelki okait, a kisbaba felkészítését a megszületésére, illetve más témában hozzám fordulóknak pl. Párkapcsolat hiánya esetén a Párhoz való könnyebb eljutásáért való programokat. 

           Tavasz óta pedig zajlanak a Műhely alkalmak kiscsoportban. Az alkalmat a résztvevők által előre elküldött kérdések alakítják. Az adott témával kapcsolatban a jelen levők önmagukra vonatkoztatottan kapják meg a választ miért működnek úgy, pl. az adott betegséget őnáluk milyen viselkedés eredményezi. A módszerem kipróbált, bevált, sikeres és segít a megvalósításban. 
Mára több mint 60 programom lett, melyek egy része személyes és Budapesten tartom, másik része online - helyhez nem kötötten hallgatható. 
Célcsoportjaim:
- párra várók
- gyermekáldásra várók
- kismamák
- szülés után lévők
- szülők, a gyerekeik problémáival hozzám fordulók

Eddig előadott, betervezett programjaim, témáim:
A Rád Váró Gyermek üzenete, A Babaáldás titkaSikeres gyermekáldás- út a babához, Vár Rám baba? Meddőségen át a Babámhoz, Elvetélt Babád válasza a miértekre, Donorsejttel sikeres gyermekáldás, Méhen kívüli terhesség okai.

A Baba befogádását megsegítő programok - meglévő vendégeknek
Eljutás a Babához
Petesejttől a Babáig - női odaadást segítő méh gyakorlattal
Miért nem Most szeretne jönni a Baba? 
Intimitás a foganásra várás időszakában 
Vágyak beteljesülése - Benső gyermek csillapítására vonatkozó alkalom
Babaáldást hátráltató tünetek lelki oka és értelmezése
Leendő gyermekem hogyan lát most engem - ha ma születne? - A meddőségből fakadó buktatók a babázásban
A Vetélések üzenete - búcsú a babától
Korábbi Abortusz elengedése -esetleges lelkiismeret furdalás letevése
Negatív szülésélmény feldolgozása.

Egészséges lelki fejlődés
Női erő - a nő ereje - Épít vagy pusztít?
Megfelelési kényszer átalakítása
Félelmek levetkőzése
Szerepcsere történt?-Parentifikációban rejlő erő
Uralni az Egót - a gondolatok megzabolázása

Egészség - lelki okai, jelentése rád nézve személyre szabottan bepontosítva nálad milyen viselkedésed eredményezi
Hüvelyi fertőzések, Zárt Petevezetők, Pajzsmirigy problémák, Felfázás- Hólyaghurut, Menstruációs panaszok, Endometriózis, Mellpanaszok, AMH problémák, Ekcéma.

Békességben a környezettel - a nézeteltérések kisimításához ad lehetőséget, oldás az illető gondolatainak a megismerésével. Mit gondol rólam a társam, anyósom, exem, testvérem, gyermekem? Alkalom a terhek letevéséhez. 
Békességben a társsal, férjjel
Búcsú a korábbi pároktól
Békességben a szülőkkel
Békességben az anyóssal, apóssal
Békességben a testvérrel
Harmóniában a gyermekeimmel
Békességben a nevelt gyermekkel

Párkapcsolat
Akiknek nincs párjuk: Vár rám Pár?, Eljutás a Párhoz, Bízhatok a férfiakban?
"Házasoknak": A veszekedés művészete, Feleség, anya, szerető?

Megfelelési kényszerből fakadó nehézségek - Alacsony Önbizalom - szorongás
Én határok meghúzása, Önmagamért való kiállás könnyedén, Konfrontálódás az erősebbekkel, Én határok meghúzása, Harmónia önmagammal, Parázás vagy haladás?

Ok-okozati válaszok a miértekre
Balesetek, esetek jelentése az életedben, Halál spirituális szemmel.

Magzat kommunikáció - Várandósoknak
Miért hozzám születik a Magzat? Erre a Babádtól konkrét választ kaphatsz.
Születésre felkészítés a Magzatodnak - a harmónikusabb megszületéséért.
Holisztikus várandósság, Szüléstől való félelem.

Kiegyensúlyozott anyaság - babázás
Frissen szült anyák - szülésélmény feldolgozása anyáknak, születésélmény feldolgozása babának, s az első hetek-hónapok problémás kérdései. 

Gyermekkel rendelkezőknek
Harc a daccal, Születési sorrend a gyermekedre nézve a gyermeked üzenetével - első szülöttek, Beszoktatás könnyen - bölcsi, ovi, suli, Melyik bölcsibe, oviba, suliba írassam? Gyermekek tünetei: ekcéma, köhögés stb. 


Tehát a Kristálykert kulisszái mögött nagyon intenzív munka folyik 
annak a célnak az érdekében, hogy az egyén kicsi énje, benső gyermeke, vagy ha úgy tetszik egója alaposan meg legyen dolgozva, hogy 
ne legyen túl hangos
hamarabb lépjen rá a változtatás szükségességének az elfogadására
magasabb szinten tudjon felelősséget vállalni
ha szükséges, képes legyen hátrébb lépni
a Gyermeke befogadására alkalmas legyen - már ne legyenek tünetei, vagy értse meg a tüneteinek és a helyzetének lelki okát, üzenetét. 

Mindezt teszem úgy, hogy kevésbé fájjon, de a változás mégis csak tapintható legyen.

Mára rengeteg program közül lehet választani. 


Az alkalmakat az egyéni üzenetek színesítik. 

Például annak a válasza, hogy Vár-e Rám baba, és ha igen, miért nem jön, s mit kell tenni annak érdekében, hogy ideérjen, és beléphessen a kapun.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése