2012/04/23

Nekem is lesz babám?


Megszületésünk előtt megtervezzük az úgy nevezett hálótervben, milyenek leszünk, kiválasztjuk szüleinket, rokonainkat, majdani óvodáinkat, iskoláinkat, munkahelyeinket. Megbeszéljük leendő férjünkkel, illetve feleségünkkel mikor lépünk egymás életébe, és mondjuk ki egymásnak az igent. Magát a sorsot, az élet lehetséges megvalósulását nagy vonalakban tervezzük, de minden szereplőjét konkrétan meghatározzuk. A szereplők közül vannak olyanok, akik korábbi életek óta tartoznak nekünk, azaz karmikus adósságuk halmozódott fel felénk, belőlük lesznek azok, akik segítik életünket, valamilyen formában gondoskodnak rólunk. Akik felé pedig nekünk van adósságunk, feladatunk, azokból lesznek azok, akikért mi tehetünk. Pl. kisebb testvérünk, gyermekünk, tanítványok, páciensek stb. Minden személlyel már megszületésünk előtt megállapodunk. De, sajnos az emberek nagy része nem a hálóterve szerint éli életét, így többször letér az útról, és csak később vagy egyáltalán nem találkozik azokkal a személyekkel, akikkel megbeszélte. Mert létezik a szabad akarat, mely mindent felülírhat. Attól kezdve, hogy az ember maga dönt sorsáról, ez általában a 18. év után következik be, már nem biztos, hogy a terv szerint halad. Olyan személyeket választ, akik tán nem is szerepeltek eredetileg elképzeléseiben a léleknek, ez mind a barátokra, haverokra, mind a párkapcsolatokra értendők. Mi történik ezekben az esetekben? Vagy előbb-utóbb elválnak útjaik, vagy együtt maradnak, de mindig is érezhető lesz a kapcsolatban egyfajta erőltetettség.
            A gyermekeinkkel is megbeszéljük előre, mikor fogannának, ki lenne az apjuk, illetve anyjuk. Nos, abban az esetben, ha szabadakaratból választottunk párt, akkor előfordulhat, hogy hosszú várakozás után vagy orvosi közbenjárással születne csak gyermek. Ha csak nem kifejezetten a lélek szeretné megtapasztalni a szerzetességet, gyermek minden emberhez vár. A kérdés nem az, hogy megállapodtunk-e előre hozzánk leszületésre váró lélekkel, hanem az, hogy ha nem jön, miért nem jön?
            Lássuk a lehetséges okokat! Bizonyára rengeteg válasz tódult a fejünkbe ebben a pillanatban, melyek nagy része biológiai alapú. Különböző nőgyógyászati jelenségek, például mert nincs peteérés, különböző betegségek miatt, mint pl. endometriózis, vagy PCO. Azonban tudnunk kell, hogy egyenként minden fizikai tünetnek, betegségnek lelki oka van. Ha megfejtjük őket, kibontakoznak a problémának a gyökerei, feloldhatóakká válnak, és lehet rajtuk dolgozni. A babák többsége, már amikor észreveszik, hogy a szülők elindultak a változtatás útján, be sem várják annak eredményét, már megfogannak.
            Te is ezeket a válaszokat keresed az életedben? Gyere el hozzám, segítek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése