2012/01/01

Klub - Mi vonatkozik a legidősebb gyermekre?


Spirituális baba-mama-kismama és szülők klubja

2012.1.17. 10-11:45

Születési sorrend hatása - Mi vonatkozik a legidősebb gyermekre?

Előadást hallhatunk arról, hogy a születési sorrendnek – mint sok más egyébnek is – fontos hatása van az életre nézve. Ki hányadik testvérként látta meg a napvilágot, miben segíti ez útján? Az érkezési sorrendnek milyen előnyei, lehetőségei vagy hátrányai lehetnek, hogyan lehet ezeket tudatosan felismerve használni, illetve a hibákat kiküszöbölni? Mi vonatkozik a legidősebb gyermekre?

A rövid, de ismeretekben gazdag előadás után a Spirituális gyermek életút foglalkozást tartjuk, melyben magunkról, családunkról, de elsősorban gyermekünkről olyan információkat tudhatunk meg, melyek egyenesen az akasha krónikából érkeznek. Megtudhatjuk, hogy gyermekünk honnan hova tart, mi a célja, mi az életfeladata, mi a közös feladatunk, lélek, netán tündér, indigó vagy kristály, gyermekbetegségek lelki jelentését. Megtanítjuk, hogyan kommunikálj gyermeked lelkével. A program ingyenes, de adományt szívesen elfogadunk.


7630, Pécs Mohácsi út 35.
Időpontok: Hetente kedd 10-11:45

Tágas teremben, családias hangulatú körben várunk Téged gyermekeddel. Játékokat biztosítunk. Az előadás alatt segítőink játszanak gyermekeddel, hogy jobban tudjál figyelni.

Várunk szeretettel, ha van ismerősöd, akit ez érdekelhetne, hívd el őt is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése