2011/10/08

Klub - Tündéri segítség babáknak


Spirituális baba-mama-kismama és szülők klubja

2011. október 18. 10-11:45

Tündéri segítség babáknak

Milyen tündérek léteznek? Miben segítenek gyermekednek? Hogyan lehet velük beszélgetni? Miért és hogyan válhat boldogabbá az életed velük? Ezeket tudhatod meg, ha eljössz!

A rövid, de ismeretekben gazdag előadás után a Spirituális gyermek életút foglalkozást tartjuk, melyben magunkról, családunkról, de elsősorban gyermekünkről olyan információkat tudhatunk meg, melyek egyenesen az akasha krónikából érkeznek. Megtudhatjuk, hogy gyermekünk honnan hova tart, mi a célja, mi az életfeladata, mi a közös feladatunk, lélek, netán tündér, indigó vagy kristály, gyermekbetegségek lelki jelentését. Megtanítjuk, hogyan kommunikálj gyermeked lelkével. A program ingyenes, de adományt szívesen elfogadunk.


7630, Pécs Mohácsi út 35.
Időpontok: Hetente kedd 10-11:45

Tágas teremben, családias hangulatú körben várunk Téged gyermekeddel. Játékokat biztosítunk. Az előadás alatt segítőink játszanak gyermekeddel, hogy jobban tudjál figyelni.

Várunk szeretettel, ha van ismerősöd, akit ez érdekelhetne, hívd el őt is!

1 megjegyzés:

  1. Szia!

    Érdeklődni szeretnék, hogy esetleg tudsz-e Budapesten is hasonló spirituális baba-mama klubbot? Nagyon szeretnék a kisfiammal eljárni hasonló foglalkozásokra, csak Pécs egy kicsit messze van nekünk :)

    Előre is köszönöm a válaszod!

    Üdv, Ildi

    VálaszTörlés