2011/05/10

Miért választ a baba indigó vagy kristály aurát?
Kinek milyen féle aurája van, csak az utóbbi időben lett divatos illetve kérdéses, mert az új nemzedéknek, többnyire a mi gyermekeinknek (a most 20-45 éves anyákra gondolok) van csak választásuk. Évezredeken keresztül az emberek egyfajta energiamezővel rendelkeztek, ami teljesen megfelelt előre megtervezett életük megvalósítására. A ma gyermekeinek viszont már nyílt választási lehetősége.


Felmerül a kérdés, miért?


Egész sokáig csak eltávolodtunk a Teremtőtől, most pedig az emberek tömeges ébredése közepette suhanunk vissza Hozzá. Ezekben a rendkívül lelkileg-szellemileg felgyorsult időkben szüksége van az emberiségnek olyanokra, akiket nem lehet teljesen befolyásolni, s nem lehet elfedni, vagy elnyomni bennük az isteni szikrát. Akik – időben, már fiatal korukban – képesek a sarkukra állni, és a tudatosságukkal a vállalt/hozott feladatukat teljesíteni. Így alakult, hogy a gyermekeink maguk, önként vállalták megszületésük előtt ezeket a társadalomébresztő feladatokat, melyeket a megváltozott auraszerkezettel, és a hozzá társuló magas/tudatos gondolkodásmóddal, az Ég felé való nyitottságukkal könnyebben képesek megvalósítani. Ezért születnek manapság más aurájú gyermekek.
Fontos kihangsúlyozni, hogy azok a gyermekek, akik nem választottak ilyen aurát, ők is, mint minden ember a földön a saját életfeladatuk megvalósítására születtek meg. Mindenkinek azt nehéz megvalósítani, amit magának hozott. Ne gondoljuk, hogy a szokásos energiatérrel rendelkezőknek jobb vagy rosszabb.
Minden gyermek bármilyen aurájú, vagy képességű, egy CSODA! Szeressük őket nagyon, és fogadjuk el őket olyannak, amilyennek kaptuk.
Az indigó és kristály aurával rendelkezők megszületésük előtt fejükbe vették, hogy valamilyen módon először a szűkebb, később a tágabb környezetüknek segítenek. Általános munkájuk mellett elképzelhető, hogy természetgyógyászként, gyógyítóként stb. tevékenykednek egyszer. Könnyebben hagyatkoznak majd az intuíciójukra, többen fognak tisztán látni, hallani. S könnyebben libbentik fel azt a fátylat, mely mindenkire ráborul, testbe érkezése után. Nagyobb eséllyel valósítják meg a hálótervüket!

Az indigó gyermekek
„Emberek halnak meg váratlanul, mert feladatukat csak újra leszületés után, megváltozott, már fejlődésre képes fizikai testükben lesznek képesek elvégezni. Önként megy el a lélek, hogy nagyobb erővel, tudással dolgozhasson az égiek által támogatott változások megvalósításán. A közelmúltban és ezután született gyerekek éppen azoknak a problémáknak a megoldására születtek, melyeket mi már nem tudunk megoldani. ’97-től megszaporodott az ilyen aurával világra jöttek száma. Látók /aura-látók/ már felismerik őket. Áttetsző, mégis sötétkék aurájukról, mely a mostani emberre nem jellemző. Az újszerű biológiai rendszerűk a szennyezettséget jóval könnyebben tudja kiválasztani. Rájuk már nem hatnak a /kinevelési módszerek/, az iskolák lélektani manipulációi. Magasabb rezgésszámú testük könnyedén vészeli át a változásokat, melyek fiatal felnőtt korukban érik el tetőpontjukat. Segítségükkel jön létre a magas szintű lelkiség és tudatosság.”

A kristály gyermekek


2004 óta egyre gyakrabban születnek átlátszó aurával. Színük a korona csakra pulzáló, arany-ezüst csillogó jellegére emlékeztet. Jóval nyugodtabbak az indigóknál, többnyire mélyre húzó mindent átlátó szemükről ismerhetőek fel. Odaadó higgadt természetük, ám őszinte korukhoz nem illő, zavarba ejtő kérdései mozgatják meg az emberekben a már-már begyepesedett eszméket. Tekintetükkel a szeretet üzenetét küldik, s ez az energia olyan ajándék, amelyre most nagyon nagy szükség van. A szeretet gyógyító erejét sugározzák az emberek felé bármerre is járnak. Érzékenyek a zűrzavarra és a rendetlenségre, a kaotikus környezetre.A szivárvány gyermekek


Indigó és a kristály lélekből összeállt szellem születik le. Amennyiben tudjuk, hogy kristály aurával rendelkezők 2004 óta születnek egyre gyakrabban, feltételezhetjük, hogy e dátum előtt szivárvány aurával rendelkezők még nem nagyon jöttek világra!


Étergyermekek


A 2007-ben szellemé vált emberek utódai. 2012-2026-ig fognak születni.Hogyan segítheti a szülő gyermekét az élete útján?
Van, hogy szülők a saját billegő önértékelésüket támasztják ki azzal, hogy gyermeküket az egekig magasztalják: mert indigó vagy kristály gyerekek, a különlegességüket hangsúlyozzák. Ezek tények, de akkor tudnak a szülők a legjobban gyermekeiknek segíteni, ha gyerekként segítik őket, és ha hagyják gyereknek lenni, ha nem bölcsként kezelik.
Azzal segítheti, ha a gyermek kiskorában lát valami olyat, amit ő nem, akkor sem neveti ki, hanem bátorítja, mondja el, amit lát, vagy érez. Ha a felnőtt szükségét érzi, forduljon olyan emberekhez, akik értenek az efféle témákhoz. Váljon a szülő nyitottá az újfajta dolgokra. Pl. ha a kamasz ugyan szokatlan, de ártalmatlan dolgot eszel ki, hagyja hadd próbálkozzon.

A TE GYERMEKEDNEK MILYEN AZ AURÁJA, ÉS MIÉRT VÁLASZTOTT OLYAT, AMILYET? ÍRJ E-MAILT, HA KÍVÁNCSI VAGY RÁ!


Felhasznált irodalom: Krizantén diktálása

4 megjegyzés:

 1. Honnan tudhatom milyen a babám aurája?

  VálaszTörlés
 2. Szia!

  Írj e-mailt, így megtudhatod...

  Sirituális Anya

  VálaszTörlés
 3. Kedves Szerző!

  Érdekesnek találtam amit leírt az auráról. Egy természetgyógyásznál jártamkor beszélgettük, hogy megváltozott az aurám, alapvetően indigó voltam, s most egy kristályos enyhe lila színem van. Meg tudná mondani ugyan ez mit is jelenthet? A kislányom alapból kristályos volt, már egyféle az auránk :)
  Köszönettel:
  egy kis lila színű nőszemély

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Kis Lila Színű Nőszemély!

   Ha kíváncsi vagy a válaszra, írj az e-mail címemre!
   Veronika

   Törlés