2011/05/09

Klub - Gyermekem esetleg indigó/kristály aurás, miért?
Spirituális baba-mama-kismama és szülők klubja

2011. május 10. 10-11:45

Gyermekem esetleg indigó/kristály aurás, miért?

Előadást hallhatsz arról, miért választanak a gyermekek különböző típusú energiaburkot. Majd megtudhatod, hogy gyermeked milyet választott. Amennyiben arra a gyermekedre is kíváncsi vagy, akit nem hozol magaddal, hozd magaddal a fényképét!


Ha szeretnél többet tudni gyermeked múltjáról és jövőjéről, és ha arra is kíváncsi vagy, hogyan fejleszd önmagad, gyere közénk!

A rövid, de ismeretekben gazdag előadás után a Spirituális gyermek életút foglalkozást tartjuk, melyben magunkról, családunkról, de elsősorban gyermekünkről olyan információkat tudhatunk meg, melyek egyenesen az akasha krónikából érkeznek. Megtudhatjuk, hogy gyermekünk honnan hova tart, mi a célja, mi az életfeladata, mi a közös feladatunk, lélek, netán tündér, indigó vagy kristály, gyermekbetegségek lelki jelentését. Megtanítjuk, hogyan kommunikálj gyermeked lelkével. A program ingyenes, de adományt szívesen elfogadunk.

7630, Pécs Mohácsi út 35.Időpontok: Hetente kedd 10-11:45

Tágas teremben, családias hangulatú körben várunk Téged gyermekeddel. Játékokat biztosítunk. Az előadás alatt segítőink játszanak gyermekeddel, hogy jobban tudjál figyelni.

Várunk szeretettel, ha van ismerősöd, akit ez érdekelhetne, hívd el őt is!


Kép forrása: internet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése