2011/05/13

Gyermekednek milyen az aurája?

Kedves Szülők!
Tudod, hogy gyermekednek milyen aurája van, no és azt, hogy miért választott olyat? Ha kíváncsi vagy rá, írj nekem e-mailt, és küldd el gyermeked képét, amin jól látható az arca.

Kinek milyen féle aurája van, csak az utóbbi időben lett divatos illetve kérdéses, mert az új nemzedéknek, többnyire a mi gyermekeinknek (a most 20-45 éves anyákra gondolok) van csak választásuk. Évezredeken keresztül az emberek egyfajta energiamezővel rendelkeztek, ami teljesen megfelelt előre megtervezett életük megvalósítására. A ma gyermekeinek viszont már nyílt választási lehetősége.Felmerül a kérdés, miért?Egész sokáig csak eltávolodtunk a Teremtőtől, most pedig az emberek tömeges ébredése közepette suhanunk vissza Hozzá. Ezekben a rendkívül lelkileg-szellemileg felgyorsult időkben szüksége van az emberiségnek olyanokra, akiket nem lehet teljesen befolyásolni, s nem lehet elfedni, vagy elnyomni bennük az isteni szikrát. Akik – időben, már fiatal korukban – képesek a sarkukra állni, és a tudatosságukkal a vállalt/hozott feladatukat teljesíteni. Így alakult, hogy a gyermekeink maguk, önként vállalták megszületésük előtt ezeket a társadalomébresztő feladatokat, melyeket a megváltozott auraszerkezettel, és a hozzá társuló magas/tudatos gondolkodásmóddal, az Ég felé való nyitottságukkal könnyebben képesek megvalósítani. Ezért születnek manapság más aurájú gyermekek.

Fontos kihangsúlyozni, hogy azok a gyermekek, akik nem választottak ilyen aurát, ők is, mint minden ember a földön a saját életfeladatuk megvalósítására születtek meg. Mindenkinek azt nehéz megvalósítani, amit magának hozott. Ne gondoljuk, hogy a szokásos energiatérrel rendelkezőknek jobb vagy rosszabb.
Minden gyermek bármilyen aurájú, vagy képességű, egy CSODA! Szeressük őket nagyon, és fogadjuk el őket olyannak, amilyennek kaptuk.

Az indigó és kristály aurával rendelkezők megszületésük előtt fejükbe vették, hogy valamilyen módon először a szűkebb, később a tágabb környezetüknek segítenek. Általános munkájuk mellett elképzelhető, hogy természetgyógyászként, gyógyítóként stb. tevékenykednek egyszer. Könnyebben hagyatkoznak majd az intuíciójukra, többen fognak tisztán látni, hallani. S könnyebben libbentik fel azt a fátylat, mely mindenkire ráborul, testbe érkezése után. Nagyobb eséllyel valósítják meg a hálótervüket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése