2011/04/17

Spirituális óvoda-, és iskolaválasztásSpirituális anyaként az volna a legmegfelelőbb, ha tudakozódnánk gyermekünk lelkétől, mit tervezett el megszületése előtt a hálótervében, milyen típusú óvodába és iskolába járjon. Szempontok, melyek a gyermek lelkének fontosak lehetnek:

§ Van-e valamilyen irány, ami felé szeretne specializálódni: művészet, alternatív oktatás, idegen nyelv, mozgás, stb.

§ Van-e olyan intézmény, amiben azok a személyek vannak – óvónők, tanárok, akiknek karmikus adósságuk van, a gyermek felé

§ Jó-e az, amit a szülő kitalált. Ha nem, akkor miért nem? Ha ezeket végig vesszük biztosan kiderül melyek azok az intézmények, amelyek jók volnának, és a további kérdezősködés során egyértelmű lesz a nyertes.


A „kitotózott” intézményre gondolva nyugodtság, harmónia tölt el bennünket. Amennyiben mégsem, valami még hiányzik. Lehet, hogy az iskolai osztályon kell változtatnunk, de maga az iskola az megfelelő.


Ha nem tudunk a lélekkel beszélni, és nem találunk olyat, aki megfelelően tudna, akkor kérjük meg az őrangyalunkat, hogy mutassa meg álmunkban, vagy súgja meg, vagy valamilyen jellel hozza a tudomásunkra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése