2011/04/17

A baba múltjaAmikor meghal a test, a lélek kiszáll belőle. A halál bekövetkezhet azért, mert

§ egyébként is eddig tervezte a lélek az életét,

§ nem eddig tervezte, de a lélek jobbnak látja, ha véget ér, és hamar újat kezdhet. A halál mindig egy újnak a kezdetét jelenti. A lélek kiszabadul a test fogságából, és újra teljes egészében lát mindent. Többek közt lepörög előtte az egész élete. Látja mit tett helyesen, és hol hibázott. Mikor okozott fájdalmat másnak, és azt is átéli, mit érzett ekkor a másik. A legtöbb lélek el sem „megy” a temetésére, már nem foglalkozik a fizikai síkkal, hanem a tisztulásra, az életével kapcsolatos teljes megértésre törekszik. Meglátja döntéseit, és azok következményeit, számba veszi újonnan szerzett tapasztalatait.


Amennyiben engedélyt kap a gyors visszaszületésre, úgy hamar nekilát, és megtervezi a következő életét. Elkészíti az úgy nevezett hálótervet. Amibe beleveszi a közvetlen három előző életét, és abból szemezgetve hozza magával a legégetőbb problémákat, melyeket ezúttal már igazán meg szeretne oldani.


A két megszületés közötti időszak tarthat hosszú évtizedekig, pár évig vagy akár csak pár hónapig. Amikor elkészül a hálótervvel, és megkapja a megszületésre az „engedélyt” (azaz nem tervezett lehetetlent, kivitelezhetőnek tűnik az elképzelt élet stb.) a Teremtőtől, akkor megfogan.


A szülőket már egy ideje kerülgeti a baba lelke. Például az ő ráhatása kezd megmutatkozni az addig házasságtól vagy családalapítástól ódzkodó asszonynál. A baba lelke azon dolgozik, hogy a foganás minél tudatosabbá váljon.

Írta: Petre Veronika a pécsi Spirituális baba-mama-kismama klub foglalkozásra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése