2011/03/09

Mióta születnek kristály aurával rendelkező gyerekek?


1997 óta pozitív változások történtek a földön, s 2004 után ezek felerősödtek.
A kristály gyermekek 2004 óta egyre gyakrabban születő átlátszó aurával rendelkező gyerekek. Színük a korona csakra pulzáló, arany-ezüst csillogó jellegére emlékeztet.
A kristály gyerekek magas szintű kreativitása jobb agyfélteke dominanciát mutat, tehát érzelemközpontú, intuitív, fantáziában gazdag, motorikus képességekben fejlett.
Általánosságban elmondhatjuk, hogy nyugodtak, kiegyensúlyozottak. Sorsuk, avagy hálótervük előttük lebeg, ezért könnyebben valósíthatják meg majd a jövőben, mint mi felnőttek, akik még nem birtokolunk ilyen energiamezőt. Azért, mert jobban ráhangolódnak lelkükre, szellemükre elégedettebbek lehetnek életükkel. Természetesen ezeket a gondolatokat nem tehetjük kijelentő módba, mert bármilyen aurával is rendelkezzen egy ember, mégiscsak testben él, és nagy az elbotlás veszélye.
Hajtja őket a hivatás tudat. Ebből kifolyólag már kiskortól fogva határozott elképzelésük lehet arról, hogy inkább emberekkel, vagy főként természettel szeretnének majd foglalkozni. Ezek a gyerekek, majd felnőttek határozottak, magabiztosak, általában jól döntenek, nehéz őket megtéveszteni. Az indigó aurásokkal hasonlóan őket sem lehet eltántorítani pozitív céljaiktól. A különbség csak annyi, hogy a kristály energiamezővel rendelkezők békésebb eszközökkel fejezik ki, mire vágynak, és békésebbek a megvalósításaik is.

Hamarosan folytatjuk: MIÉRT VÁLASZTJÁK A GYEREKEK AZ INDIGÓ, KRISTÁLY AURÁT?Kép forrása: internet
Írta: Kemény Veronika
A témában további írást a Baba oldal /Új generáció/ címszó alatt olvashatsz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése