2011/03/31

Klub - Pocaklakó kommunikációSpirituális baba-mama-kismama és szülők klubja


2011. május 3. 10-11:45

Pocaklakó kommunikáció

Előadást hallhatsz arról, hogyan lépjünk kapcsolatba magzatunkkal terápia nélkül, otthon, az utcán és bárhol máshol. Megtudhatjuk, miben segíti közös életünket a kommunikáció babánkkal. Továbbá azt, milyen segítők állnak a 9 hónap folyamán mellettünk, illetve a baba mellett.


Ha szeretnél többet tudni gyermeked múltjáról és jövőjéről, és ha arra is kíváncsi vagy, hogyan fejleszd önmagad, gyere közénk! A rövid, de ismeretekben gazdag előadás után a Spirituális gyermek életút foglalkozást tartjuk, melyben magunkról, családunkról, de elsősorban gyermekünkről olyan információkat tudhatunk meg, melyek egyenesen az akasha krónikából érkeznek. Megtudhatjuk, hogy gyermekünk honnan hova tart, mi a célja, mi az életfeladata, mi a közös feladatunk, lélek, netán tündér, indigó vagy kristály, gyermekbetegségek lelki jelentését. Megtanítjuk, hogyan kommunikálj gyermeked lelkével. A program ingyenes, de adományt szívesen elfogadunk.


7630, Pécs Mohácsi út 35.

Időpontok: Hetente kedd 10-11:45


Tágas teremben, családias hangulatú körben várunk Téged gyermekeddel. Játékokat biztosítunk. Az előadás alatt segítőink játszanak gyermekeddel, hogy jobban tudjál figyelni. Várunk szeretettel, ha van ismerősöd, akit ez érdekelhetne, hívd el őt is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése