2010/04/11

Gyermekrajzelemzes tanfolyam

Kedves Mindenki!
A nagy érdeklődésre való tekintettel a honlapomon elolvashatod a rajzelemzés tanfolyam tematikáját, időpontjait, egy részletes tájékoztatót, valamint a jelentkezési lapot!
Ezúton is köszönöm, és hálás vagyok a sok kérdésért, jelentkezésért, gyermekrajzért, melyeket küldtök, hogy ezeket elemezve, kérdéseitekre válaszolva is segíthessek!
Kérlek olvasd végig, és jelezz vissza, hogy csatlakozol e a rajzolvasókhoz, vagyis, hogy akarsz- e a gyermekek, gyermeked lelkébe tekinteni. :)
Ha elolvastad a tájékoztatót, töltsd ki a jelentkezési lapot, majd küldd nekem vissza emailben!
mailto:edina@hirthgrafologia.hu)
A visszaigazoló levélben benne lesz a link, ahonnan letölthetitek a tanfolyam munkafüzeteit. Ha nyomtatott formában szeretnéd az anyagot megkapni, akkor +500 ft-ért megveheted munkafüzetenkent az első alkalmon. (Kérlek ezt is jelezd az emailben)!
Köszönöm az érdeklődést, és várlak szeretettel, hogy Te is megtanuld, hogyan ismerheted meg mélyebben gyermekedet, és hogyan segíthetsz e képességeddel másokon. Ígérem a tanfolyam ideje alatt sok vidámságban és izgalmas percben lesz részed, és emellett sok hasznos kapcsolattal, tanáccsal is gyarapodsz majd.
Ha szereted a családi hangulatot, ha érdekel az önismeret, és mások gyors, hatékony megismerésének titka, ha rálépnél a boldogság útjára, akkor itt a helyed!
Várlak szeretettel, és hozd el a barátaidat is!
Bármi kérdésetek van, írjatok: az edina@hirthgrafologia.hu -ra, vagy erre az emailcimre.
A skype elérhetőségem: hirthgrafologia
Telefonszámom: 06-20/9342207
Kérlek, ha tudsz még a környezetedben ismeröst, barátot, akit érdekelhet a tanfolyam, küldd neki tovább az emailt. Köszönöm.

Üdvözlettel: Petschnigné Hirth Edina
http://www.hirthgrafologia.hu/
Az Írás Szakértője

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése