2010/02/27

Az új generáció - A Kristálygyerekek

(A képen Zétény, a szerző kisfia látható)

Általános jellemzőik:
Ezek a gyerekek sokszínű, átlátszó aurával rendelkeznek. Olyan pasztellszínben pompáznak, mint például egy kvarckristály prizmaeffektusa. Nagyon vonzódnak a kristályokhoz és a kövekhez, ezért innen kapták a nevüket.
Először a szemüket vesszük észre, nagyok, áthatóak, és életkoruk ellenére bölcsen csil­lognak. Szemeik hipnotikus módon babonáznak meg bennünket, és mindeközben teljes mér­tékig belelátnak a lelkünkbe. Boldogak, elbűvölők és megbocsátók.
Rendkívül érzékeny és pszichikai képességekkel megáldott. Fontos élet­céllal érkeztek a Földre. Az indigó és a kristálygyerekeknél a fő különbség a temperamentumukban figyelhető meg. Az indigó­gyermekek harcos lelkűek, mivel kollektív céljuk az, hogy eltöröljék azokat a régi szemléletmódokat, amelyekből többé már nem lehet profitálni. Azért vannak itt a Föl­dön, hogy megdöntsék azokat a kormány­zati, oktatási és jogi rendszereket, melyek nélkülöznek minden tisztességességet. Ah­hoz, hogy ezt véghezvigyék, temperamentu­mosnak és elkötelezettnek kell lenniük. Azok a felnőttek, akik ellenállnak a változásoknak, és akik nagyra becsülik a fennálló rendet, félreérthetik az indigógyermekeket. Sokszor téves pszichiátriai diagnózist állítanak fel ve­lük kapcsolatban, olyan címkékkel illetik őket, mint például: hiperaktív gyermekek vagy figyelemzavarral küszködő gyerekek. A sajnálatos ebben az, hogy amikor el kezdik őket kezelni, akkor elveszítik érzékenységüket, csodálatos spirituális képességeiket és harcos attitűdjüket.
Velük ellentétben a kristálygyerekek igen derűsek és kiegyensúlyozottak. Persze vannak időnkénti dühkitöréseik, de ezek a gyerekek igencsak megbocsátóak és könnyen kezelhetőek. A kristálygyerekek képviselik azt a generációt, amelynek tagjai az indigó gyerekek úttöréséből profitálnak. Először is, az indigógyerekek egy „hosszú éles kést hordoznak” magukkal, mellyel bármely integritást nélkülöző dolgot „lenyesnek”. Így a Kristálygyerekek ezt a megtisztított nyomot követik majd egy biztonságosabb és egy sokkal biztosabb világba.

A kristálygyermekek későn kezdenek el beszélni. Korai életszakaszukban, a szűk családi körben elsősorban intuícióval, telepatikus úton kommunikálnak. Akkor kezdenek el inkább beszélni, amikor már több emberrel érintkeznek.

Nagyon szoros összeköttetésben állnak a természettel és az állatokkal, gyógyító képes­séggel rendelkeznek, gyakran beszélnek angyalokról, spirituális vezetőkről és előző életbeli emlékekről. Rendkívüli művészi adottságaik vannak és kreatívak, a vegetáriánus ételeket és italokat kedvelik a megszokott ételekkel szem­ben.

- cikk forrása: ollózva az internetről –

Mint egy kristálygyermek anyukája elmondhatom, hogy valóban különös képességgel rendelkeznek ezek a csemeték, de itt is megjegyzem – ahogy az indigó gyerekeknél – nem lehet őket úgy nevelni, hogy csodabogárként tartjuk számon és elvárunk tőlük olyan dolgokat, ami nem megszokott egy gyerektől. Ők is esznek, isznak, alszanak és nagyon sok odafigyelést igényelnek. Szükségük van – mint minden gyermeknek – a szülői törődésre, szeretetre, mert ettől lesz teljes az életük, magabiztos, kiegyensúlyozott.

Syl

Kristálygyerekekről még ezeket olvashatod:

A kristálygyerekek jellemzői

Mikortól születnek kristálygyerekek?

Indigó gyerekek

Mikortól születnek indigó gyerekek?

2 megjegyzés:

  1. Szia,

    A csabi-family blog írója ajánlotta egy bejegyzésben az oldalad, úgy lyukadtam ki ide. Kicsit olvasgattam a bejegyzéseid, érdekesek.

    A kérdésem az lenne, hogy honnan tudod, hogy a Te gyermeked kristálygyerek?

    Szép napot,
    Hella

    VálaszTörlés
  2. Annyira jo a blogod, hogy millioooo koszi erte!!!!! :O))) Csabi-family Szilasa :))

    VálaszTörlés